FOTO VIDEO Eveniment în premieră pentru localnicii din Cumpăna. De sărbători, Primăria a deschis Orășelul Copiilor, cu numeroase surprize pentru cei mici

Primăria Cumpăna a deschis Orășelul Copiilor. FOTO CTnews.ro

Așteptat cu nerăbdare de localnicii din Cumpăna, dar mai ales de copiii care i-au dus dorul, tărâmul magic al Crăciunului și-a deschis seara trecută porțile. A fost un spectacol cu multe personaje de film ori desene animate care au urcat pe scena special amenajată, mii de luminițe și un spectaculos pom de Crăciun. Copiii au fost invitați de gazdele spectacolului pe scena unde au cântat și au dansat cu clovnii care au animat petrecerea.

“Exact la fel mă simt și eu copil, când îi aud pe acești copilași plini de entuziasm și de bucurie! Sincer mi-a fost teamă de faptul că nu suntem pregătiți de un asemenea orășel așa cum se așteaptă la nivel de municipiu, de oraș, însă bucuria din sufletul copiilor te face să uiți acel lux, acea dotare super și doar să trăiești sentimentul Crăciunului și al Moșului Nicolae.

I-ați văzut pe toți cum așteaptă să se bucure și să se joace în acel carusel, în acele mașinuțe, sau să-i vedem să se prind în jurul bradului ori să spună colinde deja în fața scenei nașterii Domnului nostru, Iisus Christos!” spune primarul Mariana Gâju.

Inițial deschiderea Orășelului Copiilor era programată vineri, pentru ora 18.00 însă din pricina frigului, primăria a decis să devanseze cu o oră evenimentul. În toată luna decembrie în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 17.00, tărâmul magic al Crăciunului își va deschide porțile pentru copii, părinți şi bunici cu un spectacol intitulat „Crăciun Magic în Cumpăna”. Programul acestui spectacol constă în teatru de păpuși, animații, jocuri, momente de magie, animație cu mascote și personaje foarte îndrăgite de copii, precum și multe alte surprize.

“Primăria și Consiliul Local Cumpăna au avut această inițiativă, au adoptat această hotărâre și în această lună vom îmbogăți tot ce înseamnă dotarea acestui spațiu dedicat copiilor, Orășelului Copiilor 2019 la Cumpăna! Și sincer, dacă pui suflet în ceea ce faci reușești și fără bani mulți!” spune Mariana Gâju, cu entuziasm.

Nerăbdători, copiii și părinții depotrivă au pășit timid pe tărâmul magic al Crăciunului. Mai întâi s-a aprins bradul înalt de 25 de metri, iar apoi pe scena special amenajată au urcat rând pe rând toate persoanjele îndrăgite de copii din desenele animate. Oamenii s-au declarat încântați iar copiii fermecați de toate surprizele de care au avut parte. La masinuțele și lanțurile pentru copii deja s-a aglomerat în primele 30 de minute.

“E foarte frumos. Băiețelul meu are un an jumatae și nu e prima oară când îl dau în comedii: am mai fost și la Ziua Recoltei și-am mai fost într-un carusel atunci, și e ok. E curajos!” spune o mămică tânără.

“Nepoțica mea are 2 ani și jumate și nu s-a mai dat niciodată până acum în călușei. Îi este frică. O încurajez eu, dar degeaba, că nu vrea. Orășelul e foarte frumos! A făcut primărița ceva foarte frumos pentru copii”, spune o bunicuță cu o fetiță în brațe.

Este primul an în care Primăria și Consiliul Local Cumpăna organizează Orășelul Copiilor. El este amplasat pe Stadionul Central de pe strada Dacia și va fi deschis până pe 7 ianuarie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*