#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Povestea porcului” de la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța

Secvență din spectacolul "Povestea porcului". FOTO Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de mare"

Povestea celebră a lui Ion Creangă poate fi urmărită de cei mici la sfârșitul acestei săptămâni. Piesa “Povestea porcului”este programată duminică, 10 noiembrie, de la ora 10, la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare”

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru pentru copii. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți merge la spectacolul din data de 10 noiembrie de la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare”. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea această piesă de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 7 noiembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Povestea porcului

“Dacă ar fi să alegem o poveste româneasca evident ne-am gândi la marele nostru povestitor Ion Creangă. “Povestea porcului” stă la baza scenariului nostru. Ingredientele principale ale acestui spectacol sunt: umorul, muzica antrenantă și virtuozitatea actoricească. Rămâne să vă convingeți că de multe ori „aparențele înșală” și ca porcușorul năzdrăvan nu e ceea ce pare”, au precizat reprezentanții teatrului.

“Din întâmplările aceastea  /  Ce în trecut s-au depănat

A rămas numai povestea / Să o spunem din sat in sat.

Cu ea noi ne mândrim, / Și o istorisim

Este povestea lui, / Povestea porcului”

În distribuție: Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Grațian Prisacariu

Voci: Aneta Forna-Christu, Tiberiu Roșu, Claudia Zaharia, Ion Ciolan

Scenariul si regia: Cristian Mitescu

Muzica: Dan Bălan

Scenografia: Adrian Ștefănescu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*