Copii de trei ani, răniți într-un accident produs, în Corbu, între un autoturism și un microbuz de călători

Copii de trei ani, răniți într-un accident produs în Corbu. FOTO IPJ Constanța

Doi copii, ambii în vârstă de trei ani, au fost răniți într-un accident produs, marți, în comuna Corbu, între un autoturism și un microbuz de călători.

Potrivit polițiștilor constănțeni, un bărbat de 39 de ani a condus luni, în jurul orei 13.20, un autoturism pe strada Vadului din comuna Corbu, iar la intersecția cu DJ 226, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui microbuz care se deplasa dinspre localitatea Mihai Viteazu către comuna Corbu, intrând în coliziune cu acesta.

„În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a doi minori din microbuz, ambii de trei ani, fiind transportați la spital”, au precizat sursele citate.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Copii de trei ani, răniți într-un accident produs în Corbu. FOTO IPJ Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*