Petrecere de Valentine’s Day organizată de Primăria Cumpăna pentru tinerele cupluri din localitate

Comuna Cumpana. FOTO Catalin Schipor

Asociaţia “Cumpǎna Tinerilor” ȋn parteneriat cu Primǎria și Consiliul Local Cumpăna și Liceul Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” organizează “Valentine’s Day Party”. Evenimentul se va desfășura joi, 14 Februarie 2019, între orele 19:00 și 22:30 la Casa de Cultură din Cumpăna și este adresat persoanelor cu vârsta minimă de 14 ani. Intrarea este liberă.

Participanții au ocazia să participe la un concurs inedit. Probele vor constanța în:

  • Completarea unui chestionar despre persoana iubită;
  • Proba de dans;
  • Declarație de dragoste;

La finalul concursului se vor oficia “căsătorii de o zi” pentru cuplurile din sală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*