FOTO VIDEO Stâlp rupt de un BMW scăpat de sub control. Ocupanții mașinii au fugit după accident

Accident strada Semănătorului
Accident strada Semănătorului

Un accident mai puțin obinuit a avut loc pe strada Semănătorului din Constanța. Un autoturism BMW scăpat de sub control a lovit o conductă de gaze și apoi a ricoșat într-un stâlp de beton pe care l-a rupt. Șoferul și un pasager, doi bărbați de etnie romă au fugit de la locul accidentului.

Incidentul a avut loc la puțin timp după ora 11.00 a zilei de duminică. Martorii povestesc că autoturismul circula cu viteză. Șoferul a ieșit dintr-un gang și nu a mai putut să controleze bolidul, așa că a lovit țeava de gaz și a rupt-o.

Cadre de la IPJ Constanța și Poliția Locală, precum și o echipă de la ISU Dobrogea au sosit imediat la locul accidentului. A fost solicitată și intervenția echipei de la Engie, dar angajatul lor a sosit abia după 40 minute și le-a spus anchetatorilor că nu poate să oprească gazele.

Oamenii legii încearcă acum să identifice șoferul și să-l tragă la răspundere.

WhatsApp-Imagsasae-20160724

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*