Accident mortal la primele ore ale dimineții de duminică, între Comana și Negru Vodă

În urma impactului cu copacul, conducătoarea auto a decedat. FOTO CTNews.ro

O persoană a decedat în dimineața duminică 23 iunie, în urma unui accident rutier. Victima se afla singură într-un autoturism care a părăsit partea carosabilă.

Accidentul s-a produs în jurul orei 6.50, pe DN 38, la ieșirea din localitatea Comana către Negru Vodă. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, o femeie în vârstă de 58 de ani aflată la volanul unui autoturism Mitshubishi a pierdut controlul direcției de mers către stânga și a ieșit cu auto în afara părții carosabile. Mașina s-a lovit frontal de un copac.

Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul conducătoarei auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*