FOTO VIDEO Splendoare pe malul mării. Melody by Nikki Events oferă inspirația, eleganța și rafinamentul pentru cele mai memorabile evenimente private care pot fi organizate la Constanța

Melody by Nikki Events. FOTO Adrian Boioglu

Complexul Melody din Mamaia a fost dintotdeauna privilegiat de poziționarea care îi oferă una dintre cele mai generoase priveliști asupra țărmului Mării Negre. În 2023, în virtutea trecutului său glorios, care a animat din plin peisajul estival al României anilor ’80, restaurantul celebru pentru vibrantele și strălucitoarele spectacolele de cabare, precum și pentru numele extrem de sonore care obișnuiau să îi treacă pragul la cele mai glamuroase petreceri ale unei epoci apuse, a căpătat șansa la o nouă viață, cel puțin la fel de tonică și memorabilă.

Melody by Nikki Events a cucerit rapid publicul din Constanța și nu numai, după cum mărturisește Nicu Roșu, managerul localului, atunci când vorbește despre punctele forte ale complexului:

„Am observat că majoritatea tinerilor își dorește să semneze actele de stare civilă la malul mării și cât mai aproape de apă, dacă se poate exact acolo, în buza mării. Avantajul nostru este că putem să găzduim și am găzduit și anul acesta astfel de evenimente, exact în buza mării. Oficierea serviciului de stare civilă a avut loc acolo, după care alaiul a petrecut pe terasa localului. Un alt avantaj al acestei locații este că avem totuși  o siguranță că, în caz de vreme rea, ne putem muta la interior, iar evenimentul să se desfășoare așa cum și-au dorit ei.”

Spațiile de la interior ale complexului sunt deschise pe întreaga durată a anului, fiind disponibile pentru organizarea unei suite complexe de evenimente, începând de la nunți și botezuri, la petreceri de absolvire, aniversări, evenimente corporate și chiar prezentări de modă. Prin versatilitatea lor completată de grație, generoasele spații ale complexului Melody din Mamaia sunt ideale pentru orice tip de eveniment menit să încânte, să aducă bucurie, să epateze chiar sau pur și simplu să fie cadrul pentru socializare de anvergură.

Prestigiul localului Melody din Mamaia, acum by Nikki Events, încă își exercită potențialul de a fi permanent închiriat pentru a găzdui evenimente de înaltă clasă.  Drept dovadă, petrecerea de Revelion de anul acesta este complet sold out, în pofida capacității mai mult decât rezonabile a întregului spațiu.

„Trebuie să punctăm un aspect important. De fapt, în complexul Melody Mamaia, astăzi funcționează trei restaurante. Este vorba despre Melody Grand Ballroom, deci este sala cea mai mare cu o capacitate de 500 de persoane, apoi avem Melody Gold Ballroom cu o capacitate de 250 de persoane și mai este vorba de Melody by Nikki Events cu o capacitate de 150 de persoane. Este adevărat, anul acesta am fost sold out începând cu data de 1 decembrie și pe această cale le mulțumim tuturor celor care au ales să petreacă la noi Revelionul, indiferent de saloane. Suntem o unitate care oferă servicii pentru toate categoriile de oameni și chiar vreau să le mulțumesc încă o dată pentru faptul că au ales să petreacă alături de noi încă din luna noiembrie”, a mai ținut să puncteze Nicu Roșu.

Managerul localului a dezvăluit și o parte dintre surprizele de care se vor bucura oaspeții, în noaptea Anului Nou. În sala mare, în mult așteptata noapte dintre ani, va cânta taraful Marian Cozma. În salonul Gold, atmosfera de petrecere va fi întreținută de lăutarii de la Acropolis Group, iar pentru cei care au ales să își rezerve un loc mai aproape de terasă, ambianța muzicală la petrecerea de Revelion va fi creată de un DJ.

Muzică pentru toate gusturile, exact cum am mai spus, un eveniment pentru toate gusturile, pentru toate buzunarele, pentru că asta știm noi să facem cel mai bine, evenimente pentru toate tipurile de public”, a mai afirmat managerul complexului.

Unul dintre secretele succesului celor de la Nikki Events este că au obiceiul de a împrumuta o fărâmă din propriul suflet fiecărei locații pe care o manageriază. Complexul Melody nu face excepție. Decorul saloanelor, de la viziunea de ansamblu și până la cele mai fine detalii, incluzând aranjamentele florale, vesela și seturile elegante de tacâmuri au fost alese cu migală de Simona Roșu, femeia care, prin finețea și subtilitatea gusturilor sale, reușește să dea viață fanteziei de basm din spatele oricărei nunți, a oricărui botez și nu numai. În viziunea pe care a imprimat-o inclusiv restaurantului Melody din Mamaia, Simona Roșu a adus prospețime, sensibilitate și noblețe prin simplitatea accentelor.

Competiția acerbă de pe piața de profil le dictează antreprenorilor standarde din ce în ce mai ridicate și mai complexe, unde calitatea trebuie să fie din ce în ce mai rafinată, creativitatea de asemenea, iar astfel de investiții constau, desigur, în sume importante de bani, dar cel mai important, în autenticitatea pasiunii de a lucra pentru a satisface nevoile de suflet ale oamenilor.

„Este vorba de gust, de detalii, de rafinament, tot ce vedeți aici este nou. Având în vedere că am deschis anul acesta, nu am făcut rabat la calitate. Mai mult decât atât, cei care au ales să organizeze aici evenimentele anului 2024, vor avea parte de alte surprize plăcute atunci când vine vorba de decorațiuni. Mai avem în plan să adăugăm mici modificări, pe care nu le-am anunțat în prealabil, dar de care vor beneficia tot mirii noștri de anul viitor, ca o surpriză din partea noastră”, a mai dezvăluit Nicu Roșu.

Ca o nuanță rece și lină, iarna pe țărmul Mării Negre seamănă ca o delicată poveste de iubire, unde nisipul moale rămâne neclintit, iar valurile aduc cu ele o melodie lină, perfectă pentru evenimente intime și elegante. Pentru astfel de momente care creează amintiri imposibil de uitat, Melody by Nikki Events și-a adaptat facilitățile astfel încât să poată fi alături de clienți în orice anotimp, la același nivel superior al calității serviciilor.

Pe lângă meniurile și serviciile pe care le oferim la un eveniment, e normal ca oamenii să petreacă în condiții decente. Iar pe lângă încălzirea de pe timp de iarnă, mai trebuie menționat un aspect și anume faptul că oamenii pot avea priveliște direct către mare de pe terasa aflată în aer liber, dar și din interior, pentru că așa cum se observă, avem sticlă de jur împrejur, astfel încât se poate vedea marea din orice colț al acestui restaurant. Foarte multe evenimente pe care le-am avut anul acesta au fost ale unor clienți din București, deci sunt persoane care vin din București special pentru a organiza astfel de evenimente la mare”, a mai afirmat managerul localului.

Cu toate că urmează ca la carte pașii pentru a se poziția drept etalon pe piața localurilor premium care organizează evenimente private, Melody by Nikki Events oferă alternative pentru orice tip de buget, condițiile de calitate rămânând la aceleași cote înalte.

„În principiu, noi suntem o locație pentru organizarea de evenimente private, iar prin asta înțelegem petreceri de sfârșit de an, avem foarte multe botezuri. Fiind o locație cu o capacitate maximă de 150 de persoane, este ideală pentru botezuri, este ideală ca decor, avem o zonă specială pentru cei mici, unde pot sta separați de părinți, dar care în același timp să îi țină sub observație. Avem aici și leagăn, balansoar, trotinete și biciclete pe care le punem la dispoziție pentru copiii invitați la evenimente. Nu există niciun pericol, mai ales pe terasă ies mereu copiii și se joacă în aer liber, neexistând pericolul de a trece mașini sau de a se întâmpla altceva neplăcut”, a ținut să sublinieze Nicu Roșu, evidențiind totodată experiența de manager și organizator, care i-a oferit un consistent bagaj de lecții învățate.

Prin amploarea prestigiului care îi va preceda întotdeauna numele, restaurantul Melody ar putea fi, pentru unii sceptici, o alternativă greu de atins. Nici vorbă de așa ceva, dă asigurări Nicu Roșu, omul cu suficientă experiență de business în domeniul organizării de evenimente, experiență care l-a înzestrat cu abilitatea de a genera soluții pentru orice client care îi bate la ușă:

„Organizăm, de asemenea, nunți cu un număr mai redus de persoane, pentru că am observat, de la an la an, că a început să scadă numărul de persoane, iar cei care aleg să facă evenimentele spun, la semnarea contractului, că au un anumit număr de invitați, apoi, în ziua evenimentului, numărul acela scade. Nu știu dacă există o explicație anume pentru acest fapt sau sunt mai multe explicații, cert este că saloanele mici încep să capete mai multe evenimente, deoarece numărul participanților la evenimente se restrânge”.

Meniurile constituie întotdeauna un element central de focus pentru orice tip de eveniment, iar echipa Nikki Events a înțeles pe deplin fenomenul. Ca atare, restaurantul Melody din Mamaia este pregătit să satisfacă cele mai exigente gusturi, dar și pe cele mai diverse, după cum a explicat, pentru CTnews, tot managerul Nicu Roșu:

„Noi avem aceeași echipă de bucătari, aceeași echipă de ospătari și aceleași meniuri ca la Nevada. Practic, oamenilor care aleg să petreacă alături de noi, fie că au evenimentul lor la Melody sau la Nevada sau în oricare dintre locațiile noastre, le vom oferi aceleași tipuri de meniuri, bineînțeles, pentru toate gusturile, pentru că aici nu discutăm de un restaurant a la carte, ci, pur și simplu, persoanele, când vin la un eveniment, au invitați și de 16 ani și de 25 și de 40 și chiar de 80 de ani, iar noi atunci trebuie să ne încadrăm astfel încât să fim pe placul tuturor.  Este foarte greu să fii pe placul tuturor la un astfel de eveniment, în schimb, avem mai multe tipuri de meniuri, iar persoanele când vin să facă un eveniment la noi și semnează contractul, în funcție de invitații pe care îi au pot alege un meniu pentru ei”.

Din dorința de a duce mai departe un prestigiu fabulos, echipa Nikki Events, avându-l în frunte pe managerul Nicu Roșu, cultivă, cu fiecare nou eveniment organizat, ambiția și determinarea de a se perfecționa și de se calibra corespunzător față de tendințele care dictează gusturile clienților.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*