Polaris a început distribuirea gratuită a pubelelor galbene, destinate colectării separate a deșeurilor, în Năvodari

Polaris a început distribuirea gratuită a pubelelor galbene, destinate colectării separate a deșeurilor, în Năvodari. FOTO Primăria Năvodari

Polaris Mediu, în asociere cu Polaris M Holding – Năvodari și Primăria orașului Năvodari, au început distribuirea gratuită a pubelelor galbene destinate colectării separate a deșeurilor. Astfel, 5.500 de pubele galbene vor fi distribuite tuturor năvodărenilor care locuiesc la casă.

Până în prezent s-au distribuit pubele galbene pe următoarele străzi: Grădinilor, Frunzelor (până în Pescărușului), Muzicii, Stejarului, Bradului, Câmpului (inclusiv cartierul Manhattan), Pinului, Mesteacănului, Viilor, Speranței, Mălinului, Nucilor și Salciei.

Graficul distribuirii pubelelor galbene destinate colectării selective a deșeurilor, săptămâna 30 august – 3 septembrie:

  • Luni, 30 august: străzile Măceșului, Albinelor (între Pescărușului și Rândunelelor), Ciocârliei, Viitorului, Cantonului, Pescărușului
  • Miercuri, 1 septembrie: străzile Rândunelelor, Salcâmilor, Al.Condor, Al. Lastuni, Cărăbușului, Gării, Constanței
  • Joi, 2 septembrie: străzile Ceferistului, Teilor, Daliei, Bujorului, Garofiței
  • Vineri, 3 septembrie: străzile Viorelei, Crăiței, Stadionului, Toamnei, Aleea Plopilor, Plopilor (între Constanței și calea ferată), Aleea Materna, Primăverii, Albatros, Meduzei, Albinelor (între biserică și Delfinului), Pescarilor, Egretei, Delfinului, Tașaul, Nuferilor (între Constanței și calea ferată).

Pubelele galbene vor fi distribuite către toate gospodăriile din orașul Năvodari până la jumătatea lunii septembrie, inclusiv în cartierul Peninsula și în zona de litoral Mamaia Nord.

Distribuirea pubelelor galbene în zonele de case se face zilnic, de luni până vineri, între orele 09.00 – 15.00.

„În situația în care nu ați fost la domiciliu pentru a prelua noile pubele galbene, conform planificării, vă rugăm să vă prezentați pentru a le ridica pe strada Uzinei, nr. 1 (drumul spre USAS, după calea ferata) cu un act de identitate, de luni până vineri între orele 06.00 – 14.30. Pentru mai multe informații, puteți apela numărul de telefon: 0723.519.110”, au precizat reprezentanții Primăriei Năvodari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*