VIDEO Flagrant delict, urmat de percheziții în Hârșova, într-un dosar de trafic de droguri de risc

descinderi si perchezitii ale mascatilor
Politistii BCCO și procurorii au descins la locuința suspecților. (arhiva)FOTO Catalin Schipor

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, urmare a unei acțiuni de prindere în flagrant delict. Doi bărbați au fost reținuți.

Potrivit IPJ Constanța, în urma cercetărilor într-un dosar de trafic de droguri de risc, în cursul zilei de joi, 25 martie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au surprins, în flagrant delict, în județul Călărași, doi bărbați, în timp ce primul i-ar fi livrat celui de-al doilea 311,69 grame de cannabis, a căror contravaloare ar fi fost achitată anterior întâlnirii.

La aceeași dată, polițiștii BCCO Constanța au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în orașul Hârșova, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cu valoare probatorie, precum și 800 de euro.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul DIICOT Constanța a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor doi bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc. În cursul zilei de astăzi, aceștia urmează a fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*