FOTO VIDEO Situația drumurilor din județul Constanța și de pe Autostrăzi

După prima noapte de ninsoare, RAJDP a reușit să mențină drumurile practicabile. FOTO RAJDP

Reprezentanții RAJDP au comunicat marți dimineață că se acționează cu 29 utilaje de deszăpezire și cu material antiderapant. Ninge încă în cea mai mare parte a județului, fiind înregistrate temperaturi negative, dar nu se înregistrează drumuri închise.

Cei de la DRDP Constanța au spus că în intervalul orar 17:00 din 15 ianuarie și până la ora 4:30 a dimineții de 16 ianuarie, utilajele DRDP Constanța au patrulat și  acționat cu 130 de autoutilaje. Acestea au împrăștiat 1.671 tone de sare și 9.100 litri de clorura de calciu, pentru ca circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță. S-a intervenit pe autostrăzile A2 și A4 și pe Drumurile Naționale din administrare, de pe raza Județelor Constanța, Ialomița, Tulcea, Brăila și pe DN 3A Fetești – Drajna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*