FOTO Românii pleacă grămadă în vacanță în Bulgaria și mai departe, pe când litoralul românesc este pustiu

Mii de români pleacă în vacanță în Bulgaria. FOTO C.B.

Mulți români au preferat și de această dată să își petreacă mica vacanță peste hotare decât să stea pe litoralul românesc. 

Frontiera româno-bulgară din județul Constanța a fost luată cu asalt încă de dimineață de către români pentru a ieși din țară, cozile de mașini întinzându-se până în localitatea Vama Veche.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, traficul în Ptf Vama Veche în intervalul 05.00 – 9.30 a fost următorul: pe sensul de intrare 20 mijloace de transport cu 50 de persoane și pe sensul de ieșire 196 mijloace de transport cu 1.180 persoane.

Se lucrează pe 4 benzi pe sensul de ieșire din țară iar timpul de așteptare este de 20 de minute.

UPDATE:

Traficul în intervalul 05.00-12.00

Pe sensul de INTRARE – aproximativ 510 persoane cu 200 mijloace de transport,

Pe sensul de IEȘIRE – aproximativ 5250 persoane cu 1155 mijloace de transport

Din acestea, prin PTF VAMA VECHE, pe sensul de INTRARE aproximativ 220 persoane cu 65 mijloace de transport și pe sensul de IEȘIRE aproximativ 3710 persoane cu 790 mijloace de transport.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*