O nouă “plantație” de cannabis a fost descoperită de către polițiști într-un apartament din Constanța

Cultură indoor de cannabis descoperită într-o locuință. FOTO cu rol ilustrativ

Poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat două percheziţii la locuințele unui bărbat, bănuit de operațiuni ilegale cu droguri.

Ieri, 15 ianuarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au desfășurat, pe raza județului, două percheziții la locațiile deținute de un bărbat, de 47 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieşit că cel în cauză ar fi pus în vânzare diferite cantități de droguri de risc (cannabis), pe care l-ar fi produs într-un apartament din municipiul Constanța.

În urma perchezițiilor a fost descoperită o cultură indoor de cannabis, ajunsă la maturitate, formată din 27 de plante, cântărind aproape 5 kilograme de masă vegetală verde.

Au mai fost confiscate un cântar electronic de precizie, câteva sute de pliculețe autosigilante neutilizate, muguri de cannabis în diferite stadii de uscare, o instalație automatizată de iluminat și una de ventilat, precum și îngrășăminte necesare dezvoltării plantelor.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 16 ianuarie, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În activități au fost angrenați și polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*