FOTO VIDEO Șase tineri, cu vârste între 20 și 24 de ani, toți traficanți de droguri, prinși în flagrant în Constanța

Șase persoane reținute pentru trafic de droguri. FOTO BCCO Constanța

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizare (BCCO) Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, au desfășurat, miercuri, o acțiune pe linia combaterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc în Constanța.

Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 21.00, polițiștii au surprins în flagrant delict doi tineri, de 23, respectiv 24 de ani, în timp ce ar fi încercat să vândă 20 de comprimate de Ecstasy și un gram de cannabis. Din cercetări a reieșit că cei doi ar fi procurat comprimatele Ecstasy de la un alt tânăr, de 20 de ani, căruia urmau să îi achite contravaloarea acestora, după ce le-ar fi vândut.

În jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul BCCO Constanța l-au prins în flagrant delict pe cel de 20 de ani, în timp ce ar fi primit contravaloarea comprimatelor Ecstasy de la bărbatul de 24 de ani.

Ulterior, în jurul orei 00.40, polițiștii au surprins în flagrant delict alți doi tineri, de 20, respectiv 21 de ani, în timp ce ar fi încercat să vândă 50 de grame de cannabis, 17 grame de MDMA și 2,5 grame de cocaină, iar, în jurul orei 01.00, a fost depistat în flagrant delict un altul, de 21 de ani, având asupra sa 186,7 grame de cannabis.

În cursul dimineții de joi, 13 august, polițiștii de combatere a criminalității organizate au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, la una dintre locații fiind descoperite 13 doze de cannabis.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor șase tineri, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*