Brichete contrafăcute, în valoare de 7.000 de lei, confiscate de polițiștii constănțeni de la Transporturi

Brichete contrafăcute, descoperite în Portul Constanța Sud Agigea. FOTO arhiva SPTM Constanța

Poliţiştii de la Transporturi Maritime au ridicat, în vederea indisponibilizării, 1.100 de brichete din plastic și metal, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, dar și 300 de tabachere nedeclarate, în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului Transporturi Maritime, în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal Constanţa, au verificat marți, 29 decembrie, în Portul Constanţa, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din București.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 1.100 de brichete din plastic și metal, având însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Totodată, au fost identificate 300 de bucăți de tabachere, bunuri nedeclarate la autoritatea vamală.

Mărfurile, în valoare totală de 7.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de punere în circulație de mărfuri contrafăcute și depunerea de documente nereale la autoritatea vamală. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*