Cetățeni algerieni, prinși la Negru Vodă în timp ce încercau să intre ilegal în țară

PTF Negru Vodă

Polițiștii de frontieră constănțeni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, doi cetățeni algerieni care au încercat să treacă ilegal frontiera în România, din Republica Bulgaria, ascunși în semiremorca unui autocamion.

Potrivit Gărzii de Coastă, în cursul zilei de miercuri, 12 ianuarie, în PTF negru Vodă s-a prezentat la controlul de frontieră un cetățean din Republica Moldova, care conducea un autocamion cu semiremorcă, încărcat, conform documentelor de însoțire a mărfii, cu pluguri, din Turcia pentru Moldova. Cu ocazia controlului efectuat de polițiștii de frontieră români, împreună cu polițiștii de frontieră bulgari, în compartimentul marfă al semiremorcii, au fost descoperiți ascunși doi cetățeni străini. În urma verificărilor, s-a stabilit că sunt cetățeni din Algeria, în vârstă de 23, respectiv 20 de ani.

Ca urmare a celor constatate, persoanele în cauză au fost preluate, în baza Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*