Acțiune comună a polițiștilor constănțeni din mai multe structuri

Polițiștii constănțeni au ieșit pe străzi. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și acțiuni speciale au desfășurat o acțiune la nivelul tututor municipiilor, oraşelor şi staţiunilor din judeţul Constanța, în sistem integrat,  pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale care afectează climatul de ordine și siguranță publică.

Pe parcursul activității, polițiștii constănțeni au aplicat 206 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 70985 de lei, dintre care 52 la Legea 61/1991 R și alte 2 la Legea 12/1990 R, fiind confiscate bunuri, în valoare de 980 de lei.

În ceea ce privește activitatea rutieră, polițiștii au oprit și verificat 303 de autoturisme, aplicând un număr de 148 de sancțiuni contravenționale, fiind constatate în flagrant două infracțiuni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*