VIDEO Șoferul mașinii după care au tras polițiștii în zona Năvodari s-a ales cu dosar penal

Masina de politie in fata Parchet Tribunal si Judecatorie Constanta. FOTO Catalin Schipor

În cursul serii de 18 decembrie, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au efectuat cercetări pentru lămurirea situației de fapt în cazul bărbatului împușcat în timpul unei urmăriri dintre o mașină a poliției și o mașină suspectă.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au stabilit identitatea celor 3 persoane implicate în eveniment. Conducătorul auto a fost identificat ca fiind proprietarul vehiculului, în vârstă de 32 de ani, din comuna Săcele. De asemenea, pasagerul din dreapta a fost identificat ca fiind un bărbat de 23 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Nu în ultimul rând, victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 32 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Din nefericire, în dimineața de 19 decembrie, jurul orei 4.00, acesta a decedat la spital.

În cauză, se efectuează în continuare cercetări de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

De asemenea, pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

S-a stabilit că mașina prezenta parbrizul avariat, motivul pentru care polițiștii au încercat să îi oprească, ca urmare a unui scandal intrafamilial produs în urmă cu 2-3 zile, când concubina șoferului i-a lovit parbrizul cu o lopată.

UPDATE:

Conducătorul autoturismului implicat în evenimentul din dimineața de 18 decembrie a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Acesta va fi prezentat mâine instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*