FOTO VIDEO Prichindeii de la Grădinița „Căsuța de turtă dulce“ din Constanța au arătat cum iubesc ei România

Preșcolarii de la Grădinița Căsuța de Turtă Dulce și cei de la Grădinița Zubeide Hanim au sărbătorit împreună ziua de 1 Decembrie

De la mic la mare, toți Românii știu că ziua de 1 Decembrie reprezintă Ziua Națională a României. Fiecare face în această zi, felul său, ceva deosebit pentru a marca evenimentul. Așa s-a întâmplat și la Grădinița nr. 14 din Constanța, unde micuții, ajutați de educatoare au pregătit un moment special.

 

Ziua de 1 Decembrie nu putea trece oricum pentru grupa „Prichindeilor“ de la Grădinița nr. 14 „Căsuța de Turtă Dulce“ din Constanța, mai ales că de acum încep să aibă habar despre ce este vorba și vor să afle cât mai multe. Așa că „Prichindeii” conduși de doamnele educatoare Lămureanu Ioana și Adam Marcela, și-au invitat colegii de la Grădinița bilingvă româno-turcă „Zubeide Hanim“ Constanța. Aceștia au răspuns invitației marți 28 noiembrie. Oaspeții au fost întâmpinați în mod tradițional cu pâine și sare. Împreună, micuţii din cele două grădiniţe, ajutaţi de doamnele educatoare au pregătit un program artistic inedit, au dansat hore, au spus poezii și  au realizat un exercițiu aplicativ „România în trei culori“.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*