Copiii marinarilor membri ai Sindicatului Liber al Navigatorilor îl vor întâlni pe Moș Crăciun la Seamen’s Club

Moș Crăciun se întoarce la Sindicatul Liber al Navigatorilor. FOTO Cătălin SCHIPOR

Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, conform tradiției din ultimii 29 de ani, moșul vine încărcat de cadouri pentru copiii
navigatorilor-membri SLN.

Moș Crăciun va lăsa tolba sa la sediul Sindicatului Liber al Navigatorilor de unde se pot ridica cadourile pentru copiii în vârstă de până la 16 ani, în perioadă 18 – 21 decembrie 2018 în intervalul orar 09:00- 14:00.

Pe bază de înscriere, cadourie se pot ridica și în cadrul Serbării de Crăciun care va avea loc în data de 22 decembrie 2018 ora 10:30 la sediul Seamen’s Club Constanța, Str Traian 62, Bl.K4, parter, într-un număr limitat.

La ridicarea cadoului trebuie să se prezinte certificatul de naștere al copilului și un act de identitate. Relații și înscrieri pentru serbare la tel: 0728771166 / 0241618587 / 0241601282

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*