FOTO VIDEO Pompierii au intervenit la un incendiu izbucnit în zona carantinată a localității Cuza Vodă

Forțele de ordine au facilitat intervenția pompierilor și cadrelor medicale. FOTO CTnews.ro

Un copil în vârstă de 4 ani a suferit arsuri și o intoxicație cu fum în urma unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Cuza Vodă. Imobilul de află în zona carantinată a comunei.

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în jurul orei 13.00 pentru lichidarea unui incendiu în Cuza Vodă, după ce un apel la 112 a anunțat că pe strada Sălciilor din localitate ar fi avut loc o explozie la o butelie, iar o persoană ar fi rănită. Au fost trimise la fața locului două autospeciale de stingere și apă, un echipaj SMURD si un echipaj SAJ. Fiind vorba despre o zona carantinată, forțele de ordine aflate în zona au asigurat măsuri de ordine publica și au facilitat accesul salvatorilor în locație.

Victima, un copil în vârstă de 4 ani, prezenta arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului și era intoxicat cu fum și a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la Spitalul Municipal Medgidia.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*