VIDEO Accident grav pe podul din Medgidia. Șapte persoane au fost rănite

Accident pe podul de la Medgidia. FOTO ISU Constanța

Un accident grav a avut loc în această seară pe podul din Medigida. Șapte persoane au fost rănite în evenimentul rutier.

Pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut pe podul din Medgidia și în care au fost implicate trei autoturisme.

În urma impactului, șapte persoane au fost rănite. Este vorba de cinci bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 56 de ani și de două femei de 48 și de 55 de ani.

Victimele au suferit diverse traumatisme și au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*