FOTO VIDEO Parada de 1 Decembrie de pe bulevardul Tomis din Constanța a scos oamenii din case

Fiecare armă și serviciu a defilat cu trupele și autospecialele din dotare. FOTO Cătălin Schipor

Începând cu ora 10.00, constănțenii au început să se strângă pe bulevardul Tomis în zona Prefecturii Constanța, dar și spre zona Miga pentru a urmării defilarea de anul acesta care a început la ora 11.00. Potrivit estimărilor, au fost prezente aproximativ 10.000 de persoane. Din păcate, autoritățile nu au pus nici anul acesta preț pe sonorizare și drept urmare declarațiile oficialilor și muzica fanfarei s-au auzit doar în dreptul tribunei oficiale. Acest lucru nu i-a afectat prea tare pe constănțenii care au urmărit cu interes parada militară.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO Gest inedit al agenților One Star Security de 1 Decembrie: peste 1500 stegulețe tricolore au fost împărțite constănțenilor | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*