FOTO VIDEO Poliția o caută pe o conducătoare auto care nu dă doi bani pe regulile de circulație

Polițiștii lucrează la identificarea conducătorului auto. FOTO Captură Video/ Facebook Parchez ca un bou

Aflată într-o coloană de mașini, o conducătoare auto a depășit pe trecerea de pietoni, peste linia continuă, fiind la un pas de a provoca un accident. Acum, aceasta este căutată de poliție pentru a fi trasă la răspundere.

Într-o filmare postată într-un grup al șoferilor de pe Facebook, realizată cu o cameră de bord în data de 17 mai, se vede cum pe strada Primăverii din municipiul Constanța, un copil își scapă mingea în stradă și ajunge sub roata unei mașini, de pe contrasens. Șoferul mașinii respective oprește, la fel și cel în mașina căruia se afla camera de filmat, și toate mașinile în urma lor. Primul conducător auto, coboară și recuperează mingea de sub roată și le-o înapoiază femeilor care erau cu copilul, totul fiind o chestie de câteva secunde.

Conducătorul auto a unui Audi aflat în spatele mașinii cu mingea, care potrivit celui care a postat imaginile video este o femeie, nu a mai așteptat ca toate mașinile să se pună în mișcare și a depășit coloana peste trecerea de pietoni și linie continuă și a fost la un pas de a lovi autoturismul din care este realizată filmarea și care se pusese în mișcare.

Reprezentanții IPJ Constanța s-au autosesizat în urma apariției în mediul online a acestor imagini, iar acum se lucrează la identificarea conducătorului și sancționarea sa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*