Aproape 240 de amenzi au fost aplicate în 24 de ore pe raza județului Constanța pentru încălcarea ordonanțelor militare

Sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2

De la intrarea în vigoare a Ordonanțelor Militare, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, 7.411 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 9.917.703 lei. Dintre acestea, 237 au fost aplicate doar în ultimele 24 de ore, în valoare de 416.590 lei, din care 213, pentru nerespectarea măsurilor impuse prin Ordonanța Militară nr. 3.

În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 270 de verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse (măsuri de izolare, verificarea documentelor privind deplasarea sau libera circulație).

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii constănțeni au controlat 32 de societăți comerciale și PFA.

Totodată, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au aplicat în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche o sancțiune contravențională în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea culoarului de tranzit pentru transportul de marfă stabilit în urma adoptării Ordonanței Militare nr. 2/2020.

De asemenea, pentru verificarea măsurilor impuse prin Ordonanțele Militare în vigoare, 989 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.M.J. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța, Garda de Coastă, M.Ap.N.) au fost agrenate în județul Constanța, în ultimele 24 de ore.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*