FOTO VIDEO Paznicul vaporașului de la intrare în Constanța, omorât de o mașină care circula regulamentar

Victima a fost declarată decedată. FOTO Adrian Boioglu
Victima a fost declarată decedată. FOTO Adrian Boioglu

Tragedie la intrare în orașul Constanța. Bărbatul care lucra în ghereta de pază a vaporașului de pe drumul către Valu lui Traian a fost călcat de o mașină în această seară. Accidentul a avut loc la puțin timp după ora 19.00.

Cineva a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că o persoană a fost lovită de mașină. Era un bărbat de aproximativ 60 ani care tocmai ieșise din tura de pază. El s-a urcat pe bicicletă, dar nu a fost atent la traficul aglomerat și a fost lovit în plin de o mașină cu numere de București care circula regulamentar către Constanța.

Echipajele de la Poliție și SMURD deplasate la locul accidentului nu au putut să facă altceva decât să constate decesul pacientului. Manevrele de resuscitare au fost și ele zadarnice.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a verifica gradul de vinovăție al paznicului și al conducătorului auto. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Cimitirului Central din Constanța pentru efectuarea necropsiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*