Cursă nebună, terminată într-un gard, la Constanța. Un șofer fără permis a fost prins de polițiști după o urmărire prin cartierul Koiciu

Mașină urmărită, implicată într-un accident la Constanța. FOTO IPJ Constanța
Mașină urmărită, implicată într-un accident la Constanța. FOTO IPJ Constanța

În noaptea de 12 spre 13 februarie, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au observat în trafic un autoturism deplasându-se pe strada Soveja, din municipiu, iar în timpul efectuării unui viraj către strada Izvor, acesta a încălcat marcajul dublu continuu.

Pentru a sancționa încălcarea Codului Rutier, polițiștii constănțeni au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat, fiind urmărit de patrula de poliție cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe strada Semănătorului.

La un moment dat, conducătorul auto a intrat în coliziune cu un gard din beton al unui imobil, situat pe aceeași stradă.

Acesta, împreună cu ceilalți ocupanți ai vehiculului, în număr de patrua, au părăsit locul accidentului, fiind identificați după aproximativ 300 de metri de către polițiști.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că la volanul autoturismului în cauză se afla un bărbat, de 26 de ani, din orașul Murfatlar, județul Constanța și nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În continuare, polițiștii din cadrul Secției 4 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*