Anchetă a polițiștilor constănțeni după ce cadavrul unui bărbat a fost descoperit într-un canal de colectare a apei

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un canal de colectare a apei aflat la ieșirea din Valu lui Traian spre Constanța.

Autoritățile au fost anunțate luni, 5 aprilie, de faptul că într-un canal de colectare a apei, aflat la ieșirea din Valu lui Traian spre Constanța, a fost găsit trupul unei persoane. La fața locului s-au deplasat o autospecială din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța și o ambulanță a Serviciului Județean.

Bărbatul respectiv a fost scos de către pompieri, iar cadrele medicale au constatat decesul, stabilind că moarte survenise de mai mult timp.

Ulterior, oamenii legii au identificat și victima, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Valu lui Traian.

Pe corpul bărbatului nu au fost găsite urme de violență, acesta fiind transportat la morgă pentru a fi stabilite cauzele decesului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*