Bărbat rănit într-un accident rutier petrecut pe drumul dintre Valu lui Traian și Constanța

Accident rutier petrecut pe drumul dintre Valu lui Traian și Constanța. FOTO IPJ Constanța

Un accident rutier, în urma căruia un bărbat a fost rănit, a avut loc marți dimineață, în jurul orei 06.40, pe DN 3, pe drumul dinspre Valu lui Traian către Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, deplasați la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că impactul s-a produs între o autoutilitară, condusă de un bărbat de 33 de ani, și un moped electric (care nu depășește viteza maximă de 25 km/h), condus de un bărbat, de 57 de ani.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului de 57 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*