FOTO VIDEO Patru zile de muzică și distracție la Zilele Orașului Cernavodă. Primarul Liviu Negoiță: “Există mult spectacol, bucurie, suflet pentru tot ceea ce se realizează”

Zilele orașului Cernavodă. FOTO Ctnews.ro

Patru nopți și patru zile de distracție la Cernavodă. Ca în fiecare an, la mijlocul lunii august, orașul Cernavodă devine KM 0 al distracției în județul Constanța. Primăria le-a pregătit cernavodenilor un program generos, cu spectacole de muzică folk, pop, dance și populară, dar și alte atracții care vor întregi tabloul distracției și al bunei dispoziții.

Pe parcursul celor patru zile (15-18 august), pe scena amplasată în fața Primăriei vor urca artiști de top ai muzicii românești: Loredana, Carla`s Dreams, Elena Gheorghe, Claudia Ghițulescu, Trupa Hara, Deepside Deejays & Nadir, Damian Drăghici & Brothers, Sylvia & Dj Ryno, Trupa Cargo.

”15 august este ziua Cernavodei, a cernăvodenilor, este ziua noastră a tuturor. Ne bucurăm pentru cei care vin să ne viziteze, prieteni și pentru toată lumea. Le spun la mulți ani cernavodenilor, dumneavostră vă mulțumim că sunteți alături de noi și să fim răbdători”, spune primarul orașului Cernavodă, Liviu-Cristian Negoiță.

Evenimentul a debutat joi seară (15 august), iar piața a fost neîncăpătoare pentru miile de localnici și turiști care au cântat și au dansat pe ritmuri aromâne alături de una dintre cele mai cunoscute trupe de acest gen Steaua di Vreari. Din program nu a lipsit muzica grecească, Nikolaos Papadopoulos și band-ul său reușind să facă un adevărat show pe scena din fața primăriei Cernavodă. Loredana a fost ”main event-ul” serii celebra artistă reușind să facă un adevărat spectacol.

”Aseară, astăzi și până duminică va fi plin pe centru. Peste 3000 de oameni aseară, astăzi sunt și mai mulți și vom avea încă două zile, probabil, la fel de pline. Începând de la anul probabil o să ne mutăm în noua noastră piațetă frumoasă, în Via Verde și sperăm să facem acolo lucruri la fel de frumoase, dacă nu, mai frumoase” , a mai spus Liviu-Cristian Negoiță, primarul orașului Cernavodă.

Cea de-a doua zi de petrecere din cadrul Zilelor orașului Cernavodă a fost cu adevărat una specială. Sărbătoarea a început în jurul orei 21 când pe scenă a urcat câtăreața de muzică populară Claudia Ghițulescu, care a reușit să anime publicul într-un timp foarte scurt. Odată atmosfera încălzită, cei peste 4000 de localnici și turiști au fredonat și au dansat timp de jumătate de oră melodiile celor de la trupa Hara. “Ne vedem la Cluj” sau „Muro Shavo” sunt doar două din piesele pe care solistul Flavius Buzilă le-a cântat la Cernavodă.

”Foarte faină, nu am mai fost de ceva ani la Cernavodă și am simțit foarte multă căldură din partea publicului. Nu aveam ocazia să ajungem foarte des în partea de sud a țării, dar de fiecare dată este o bucurie, lumea este caldă și ne primește frumos”, a spus Flavius Buzilă, solistul trupei Hara.

Cernăvodenii de toate vârstele s-au bucurat fredonând melodiile cunoscute, însă de departe cel mai tare au reușit să electrizeze publicul Carla’s Dreams. Trupa a creat entuziasm în rândul miilor de fani, piața orașului fiind arhiplină la show-ul moldovenilor. Melodie după melodie, publicul a fredonat alături de ei, spectatorii au transmis în direct cu telefoanele mobile momente din concert pe rețelele de socializare, au aplaudat și au aprins lanterne și au creat o imagine cum rar poți vedea.

”Noi știam de Cernavodă, este România, este o zonă frumoasă. Ne bucurăm că lumea nu uită de partea culturală sau pur și simplu de un pic de relaxare într-o perioadă de vară. Eu sunt sigur că toți oamenii pentru care contează ce aș spune am un sigur gând: să fiți sănătoși si necăutați de procuratură!”, spune zâmbind solistul trupei Carla`s Dreams.

Patru zile de sărbătoare la Cernavodă, cu spectacole de toate genurile și pentru toate gusturile oferite de Primărie.

”Cernavodă este liberă, Cernavodă este deschisă la minte, la suflet. Vin cernavodenii, nu în ultimul rând vin cei care au fost invitați, dar cei care sunt limitrofi acestei zone vin aproape în fiecare an, cel puțin de patru ani de când știu eu pentru că există mult spectacol, există bucurie, există suflet pentru tot ceea ce se realizează, motiv pentru care noi suntem fericiți. Aseară, astăzi și până duminică va fi plin în centru”, a mai adăugat primarul din Cernavodă, Liviu-Cristian Negoiță.

Pe lângă programele artistice susținute de artiști profesioniși, în cele patru zile vor urca pe scenă copiii talentați din ansamblul ”Mugurelul”, trupa Audeo și Trupa “Kids Dance”, dar și ansambluri din toate colțurile țării.

Zilele orașului Cernavodă continuă și sâmbătă cu alți artiști îndrăgiți care vor urca pe scena special amplasată: Aris, Deepside Deejays & Nadir, Damian Drăghici & Brothers. Iar în ultima zi, duminică, îi vor anima pe spectatori Elena Gheorghe, Sylvia & Dj Ryno și Trupa Cargo. Evenimentul se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Carla’s Dreams @Zilele orasului Cernavoda 16.08.2019 | Carla's Dreams Unofficial Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*