FOTO Smiley va susține un concert cât o viață de OM. La Constanța ajunge pe 5 și 6 noiembrie

Turneul @Smiley_Omul începe și poposește și la Constanța. FOTO Hahaha Production

 Smiley o să ofere spectatorilor care vor veni în cele 15 orașe în care ajunge cu turneul sau național @Smiley_Omul, un concert cât o viață de OM. Constănțenii sunt așteptați pe 5 și 6 noiembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Cele peste 2 ore de live vor traversa, cu ajutorul celor mai cunoscute piese ale lui Smiley, al poveștilor video, jocurilor de lumini, noutăților tehnologice, spectacolului coregrafic și virtual, cele patru etape ale vieții unui OM – copilăria, adolescentă, maturitatea și bătrânețea – cu toate emoțiile, bucuriile, problemele și urmele pe care ele le lasă asupra oricărui om.

„O să fie o emoție de spectacol, de la început până la sfârșit, un concert cât o viață de OM, pentru că asta ne-am propus, să cântăm despre fiecare dintre noi, despre cele mai importante etape din viețile noastre și despre cum ne transformă fizic și emoțional experiențele prin care trecem”, povestește Smiley înainte de turneul sau național care va debuta pe 29 octombrie, la Pitești și se va termină pe 21 decembrie, la București.

Povestea vieții unui OM va fi spusă în două planuri, unul real unde muzică și interpretarea artistului Smiley se îmbină cu show-ul coregrafic și măiestria instrumentala a trupei prezente pe scenă și un plan virtual creat de mixul video, spectacolul de lumini și tehnologia de ultimă generație în concertistica internațională care împreună vor crea magia emoției în sală de spectacol.

„Suntem mulți, zeci, dacă nu chiar peste 100 de oameni care ne punem mințile, creativitatea, sufletele, zilele și nopțile la bătaie pentru că @Smiley_Omul să fie un show mare și plin de emoție despre și pentru fiecare OM care va veni să ne vadă.”, spune Smiley nerăbdător să înceapă călătoria prin țară.

Peste 200 de lumini, o suprafața video totală de 185 mp alcătuită atât din module de ecran LED, cât și din aparate de lumina multielement și folosirea tehnologiei revoluționare de live pixelmaping vor creă o prelungire a planului bidimensional și un efect ce percepție tridimensională în sălile de concert. Etapă de proiectare a scenei pentru turneul @Smiley_Omul și a sistemelor aferente a cumulat peste 200 ore de lucru, iar etapa de preprogramare depășește și ea 150-200 de ore.

Turneul național @Smiley_Omul începe la final de octombrie, pe 29 octombrie, la Pitești, în orașul natal al lui Smiley, la Sala Sindicatelor și va continua pe 30 octombrie la Buzău, la Sala Sporturilor, pe 5 și 6 noiembrie la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 7 noiembrie la Galați, la Sala Sporturilor, pe 10 și 11 noiembrie la Ploiești, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 12 noiembrie la Brașov, la Sala Sporturilor, pe 13 noiembrie la Târgu Mureș, la Sala Polivalentă, pe 18 noiembrie la Cluj, la Sala Polivalență, pe 19 noiembrie la Timișoara, la Sala Sporturilor, pe 20 noiembrie la Arad, la Sală Sporturilor Victoria, pe 25 noiembrie la Craiova, la Sala Sporturilor, pe 10 decembrie la Bacău, la Teatrul de vară, pe 11 decembrie la Botoșani, la Sala Polivalentă, pe 12 decembrie la Iași, la Sala Polivalentă și se încheie pe 21 decembrie la București, la Sala Polivalentă.

Biletele la cele 17 concerte din cele 15 orașe ale țării din cadrul turneului @Smiley_Omul se mai găsesc încă online.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*