Festivalul de muzică românească KIMARO continuă, vineri, cu Magic Sunsets, în parcarea de la Poarta 1 a Portului Constanța

Festivalul de muzică românească KIMARO continuă, vineri, cu Magic Sunsets

Cei mai tare festival al verii continuă cu noi concerte extraordinare. Evenimentul organizat de Primăria Constanța, în parteneriat cu Kiss FM, Magic FM și Rock FM se desfășoară în perioada 12-15 august, în parcarea de la Poarta 1.

În seara zilei de vineri, 13 august, constănțenii, dar și turiștii aflați pe litoral, sunt așteptați la Magic Sunsets. De la ora 18.00, pe scena din Portul Constanța vor evolua Direcția 5, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana și Ștefan Bănică. În deschidere, vor concerta fetele de la Tiny Tigers.

Sâmbătă seara, Antonia, B.U.G Mafia, Carla’s Dreams, Connect-R și Smiley vin la Kiss Energy. Pe scenă vor urca și Yuka, o artistă de 16 ani, câștigătoare a festivalului Mamaia Copiilor la 6 ani și de Emilian, un tânăr de 25 de ani care face muzică de la 5 ani, tineri artiști care promit să cucerească topurile muzicale.

Duminică seara, ne vom bucura de spectacolul de excepție oferit de Cargo, Paul Ciuci Compact, Trooper, Vama și Phoenix la Rock Nights.

Cele mai noi trenduri în materie culinară vin să completeze experiența de festival. Zona de food se deschide zilnic de la ora 16.00.

Pentru ca circulația să nu fie îngreunată, traficul rutier va fi restricționat până duminică, în fiecare zi, între orele 15.00 – 24.00, pe tronsonul delimitat de Poarta 2 de acces în Portul Constanța- strada Termele Romane- Poarta 1. Pentru a veni în sprijinul participanților la festival, autobuzele CT BUS care deservesc liniile 44, 51 și 101 vor circula până la ora 24.00.

Festivalul KIMARO se va desfășura cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. La toate căile de acces în zona de spectacole se vor asigura puncte de triere epidemiologică a participanților. Accesul publicului în cadrul evenimentului KIMARO este gratuit și se face exclusiv pe baza unui cod de bare pe care publicul îl poate obține de pe site-ul kimaro.ro.

Pentru accesul în cadrul Festivalului este obligatorie prezentarea unuia dintre următoarele documente în format tipărit sau electronic:

  • Dovada privind vaccinarea împotriva virusului SARS-COV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare);
  • Rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen negativ (nu mai vechi de 24 de ore);
  • Dovada trecerii prin boală, respectiv că persoana se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Adulții prezenți la festival au nevoie de cod de acces și prezentarea unuia din documentele menționate anterior. Forma tipărită sau electronică a documentelor este obligatorie, codul generat poate fi prezentat și în format electronic.

Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în Registrul național de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.

În spațiul de desfășurare a evenimentului este obligatorie purtarea măștii de protecție dacă incidența locală cumulată la 14 zile a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori.

Nu este permis accesul în spațiul în care se derulează evenimentul cu: obiecte contondente, obiecte ascuțite, băuturi, mâncare, substanțe interzise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*