FOTO VIDEO Patru victime în urma unui accident rutier produs între Movilița și Topraisar

În urma impactului frontal, patru persoane au fost rănite. FOTO CTnews.ro

Un grav accident rutier s-au produs joi dimineață în jurul orei 7.15, între localitățile Topraisar și Moviliț, pe DN 38. Două autoturisme s-au lovit, iar apoi s-au oprit pe câmp.

La locul producerii accidentului au fost trimise echipaje de poliție și medicale: două echipaje  Smurd B, unul Saj B2 și  unul Smurd C.

În urma accidentului a rezultat rănirea a patru persoane, conștiente, care au fost preluate și transportate la Spitalul Județean Constanța.

UPDATE:

„În data de 20 iunie, ora 7:18, un bărbat de 47 ani a condus un autoturism, pe DN 38, dinspre Topraisar către Moviliţa şi ajungand la Km 14 + 620 m, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga cu intenţia de a efectua o depăsire şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus un bărbat de 48 ani care era angajat în efectuarea manevrei de depăşire a primului autoturism .

În urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă către stânga sensului de mers, iar primul autoturism s-a răsturnat de mai multe ori.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 4 persoane toate ocupanţi din primul autoturism: conducător auto, pasager stânga spate, pasager mijloc spate şi pasager dreapta spate.

În al doilea autoturism se aflau 4 ocupanţi care nu au suferit vătămări corporale“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*