FOTO VIDEO O casă din Năvodari a fost distrusă în urma unei explozii, iar două persoane au fost rănite

În urma exploziei, casa a fost distrusă. FOTO ISU Dobrogea

O deflagrație puternică a zguduit cartierul de vile din zona căii ferate sâmbătă dimineață în jurul orei 7.30.  Explozia nu a fost urmată de un incendiu, dar a distrus o casă de pe strada Viorelelor, iar două persoane au fost rănite.

La fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri al ISU Dobrogea cu o autospeciala de stingere, de la Statia Midia, precum și echipaje medicale ale SAJ Constanța. Au fost găsite două victime, o femeie de 62 ani cu arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului și posibil și de căi aeriene, care a fost transportată la spital și un bărbat care a refuzat consultația.

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, cauza probabilă a exploziei a fost o acumulare de gaze. Surse din cadrul anchetatorilor spun că femeia nu a simțit mirosul de gaze și și-ar fi aprins o țigară.

Criminaliștii IPJ Constanța au demarat cercetările pentru a stabili exact condițiile în care a avut loc tragedia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*