FOTO VIDEO Potop la Sinoe, unde mai multe case și gospodării au fost inundate în urma ploii

Ploaia torențială a provocat pagube în Sinoe. FOTO ISU Dobrogea

Ploaia prelungită ce s-a abătut asupra județului Constanța în cursul zilei de 26 septembrie a făcut pagube. Localitatea Sinoe a fost inundată de apa acumulată de la ploaie, mai multe gospodării fiind afectate.

30 de pompieri cu trei autospeciale de intervenție, cinci motopompe, un camion și două autospeciale pentru munca operativa au intervenit în noaptea de 26 spre 27 septembrie în localitatea Sinoe. Proprietarii a 15 gospodării au solicitat ajutorul după ce apa de ploaie s-a adunat periculos de mult.

Pompierii au intervenit pentru scoaterea apei din două beciuri și au ajutat la salvarea a 490 de ovine. De asemenea, două autoturisme au fost afectate de apă.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime omenești sau persoane dispărute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*