FOTO VIDEO O butelie a explodat într-o casă din Eforie Nord, apoi a urmat un incendiu puternic,

În urma exploziei, mai multe materiale au fost aruncate până în stradă. FOTO ISU Dobrogea

Deflagrația a avut loc în jurul orei 10.20, într-un imobil situat în Eforie Nord, pe strada Transilvaniei, la numărul 8. La fața locului au fost trimise mai multe autospeciale cu spumă și apă, precum și echipaje medicale. Apelul la 112 anunța și o posibilă victimă rămasă în locuință. 

În urma solicitării, la adresa indicată de apelant a fost trimise două autospeciale de la stația ISU Dobrogea din Tuzla, un echipaj SAJ B și un SMURD cu terapie intensivă mobilă. Când au ajuns echipajele de intervenție la fața locului, casa era cuprinsă de un incendiu puternic în urma exploziei, iar persoana ce se afla inițial în casă, o femeie de 67 de ani, reușise să iasă, prezentând arsuri pe față, membre superioare, bazin și posibil și căi aeriene. Aceasta a fost intubată și transportată la Spitalul Județean Constanța.

La fața locului a mai fost trimis încă un echipaj SMURD B de la Mangalia.  după ce a fost localizat incendiul și și-au putut croi drum în locuința în flăcări, pompierii au verificat clădirea și nu au mai găsit pe nimeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*