Tentativă de sinucidere în Palas. O femeie s-a aruncat de etajul trei al unui bloc de locuințe

Trei persoane rănite, în urma unei explozii la o navă aflată în Şantierul Naval Midia. FOTO cu rol ilustrativ

Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină sâmbătă, 10 aprilie, în Constanța, în cartierul Palas din Constanța, acolo unde o femeie a sărit de la etajul trei al unui bloc de locuințe.

„Am fost solicitați să intervenim, astăzi, în jurul orei 14.30, la o persoană care amenința că se aruncă de la etajul trei al unui bloc situat din cartierul Palas, din Constanța. De îndată, la fața locului au fost alertate mai multe forțe: o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Palas, autoscara de salvare la înălțime din cadrul Detașamentului Palas, un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim ajutor și, de asemenea, două ambulanțe SAJ Constanța.

La nici două minute după ce au sosit colegii la fața locului, femeia s-a aruncat de la etajul trei. S-au început de îndată manevrele de resuscitate la fața locului, iar, ulterior, victima, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost transportată la Urgența Spitalului Județean Constanța”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a transmis un punct de vedere în legătură cu acest caz.

“Astăzi, la ora 14.33, polițiștii Secției 4 Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 40 de ani, ar amenința că se aruncă de pe acoperișul unui bloc de locuințe situat pe strada Palas din municipiul Constanța. La un minut de la sesizarea 112, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.J.M. Tomis, a ajuns la fața locului, iar, la aproximativ 30 de secunde de la sosirea la fața locului a echipei, femeia s-a aruncat de pe acoperiș. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.În cauză, a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*