FOTO VIDEO Neversea devine, în 2024, regina festivalurilor. Maluma, superstarul muzicii reaggeaton, vine la Constanța, unde va fi înconjurat de artiste celebre care vor crește pulsul petrecăreților

Conferința de presă pentru Neversea 2024. FOTO Adrian Boioglu

Energia feminină este adesea legată de creativitate și expresie artistică, iar vara este considerată de mulți cea mai efervescentă perioadă din an, când această energie creativă poate fi reflectată în diferite forme, cum ar fi arta, muzica sau dansul. Soarele strălucitor, cerul senin și valurile pline de vitalitate și prospețime pot inspira oamenii să-și exprime liber creativitatea și să se bucure de frumusețea lumii din jurul lor. Iată de ce, anul acesta, la cea de-a cincea ediție, festivalul Neversea îmbrățișează din plin elementele feminine de branding al căror contur senzual a existat încă de la început.

Superstar global al muzicii reaggeaton și adevărat idol al femeilor din întreaga lume, Maluma vine între 4 și 7 iulie la Constanța, pentru a activa această energie senzuală. Idol al multor generații de adolescente în anii ’90 și început al anilor 2000, cel mai adorat membru al trupei Backstreet Boys, Nick Carter, va urca și el pe o scenă din România, pentru prima data, la Neversea.

Adevărata conexiune a spiritul de regină va fi dată de artistele din România și, firește, nu numai, care vor anima spiritele.

„Vom avea patru scene la festival: Main stage, scena The Ark, Daydreaming și Oasis Carnaval. Pe fiecare scenă, nu neapărat că va deschide scena, de exemplu Alina Eremia va fi de la ora 20:00, vom avea câte o artistă cel puțin. De exemplu, în ziua de joi cred că avem trei pe main stage, că este și Bebe Rexha. La fel și pe scena The Ark vom avea câte o artistă în fiecare zi, pe Daydreaming. Pe scena Oasis Carnaval care, anul acesta, este o noutate pentru Neversea, va fi muzică de club, muzică pe care dansezi în club, deep house. Noi, pe termen lung, ne dorim să existe un echilibru în line-up, între artiștii bărbați și artistele noastre frumoase”, a dezvăluit Ioana Chereji, Head of Communication – UNTOLD Universe.

Maluma, Baby!

De departe însă, Maluma este headliner-ul cel mai așteptat al evenimentului muzical de pe plaja din Constanța. Ioana Chereji a mărturisit că aducerea sa în România a necesitat negocieri intense și un onorariu pe măsură, însă ce pare să-l fi convins pe latino loverul de 30 de ani din Columbia să încingă și mai mult atmosfera de pe plaja Neversea a fost chiar vibe-ul petrecăreților.

„I-am trimis niște after movie-uri de la Neversea și când a văzut energia asta, efectiv, nu a putut să spună nu. În cazul artiștilor străini, colegii noștri din cadrul departementului de booking încep munca asta de ofertare și de convingere a lor cu un an înainte. Vă dau exemplu, Imagine Dragons, de la UNTOLD, care a fost în 2023 și cu care am început discuțiile din 2021. Este un alt nivel când vorbim despre trupele și artiștii mari și atunci discuțiile durează mult mai mult”, a mai precizat Ioana Chereji.

Dintre artistele românce care vor împărți scena principală a festivalului cu Maluma este și Alina Eremia, care de altfel a fost prezentă joi, 9 mai, la Constanța, în cadrul conferinței de presă privitoare la stadiul pregătirilor pentru cea de-a noua ediție a celui mai mare festival de muzică organizat pe o plajă din Europa, Neversea.

„Este o mare, mare bucurie acest anunț, vestea că voi urca pe scena principală Neversea a venit cu multe surle și trâmbițe, o spun sincer, pentru că îmi doream foarte mult să fiu prezentă pe scena asta, să fiu într-un line-up atât de fain. Mă bucur foarte mult că sunt foarte multe artiste în line-up, anul acesta, mi se pare un lucru extraordinar că sunt din ce în ce mai multe nume frumoase, nume mari. Abia aștept să vedeți ce se întâmplă. Vreau să felicit întreaga echipă Neversea, pentru că fac o treabă admirabilă. Acest team-work pe care l-am remarcat. Am fost și în Dubai la UNTOLD și vreau să vă spun că a fost o muncă titanică acolo și tot ce se întâmplă în spate. O să închei prin a spune că vă pregătesc ceva super special, un show cum n-ați mai văzut în proiectul Alina Eremia”, a promis artista.

Magie fără limite animată doar de vibe-ul muzicii de calitate

Spectacole pe măsura renumelui vor oferi pe cele patru scene ale festivalului, în perioada 4 -7 iulie, și Bebe Rexha, G-Eazy, Mahmut Orhan, Don Diablo, Tujamo, Sara Bluma, DubFx & Woodnote, Netsky și Wilkinson și, bineînțeles, că fanii vor avea șansa și în 2024 să „guste” din tortul lui Steve Aoki.

Participanții la festival sunt sfătuiți să se lase vrăjiți doar de muzică, de soare, de briză, de apusurile și răsăriturile maginifice privite direct de pe plajă și să nu încerce să condimenteze și mai mult atmosfera cu substanțe interzise.

„Avem toleranță zero față de consumul de substanțe interzise, asta comunicăm și în timpul festivalului, pe ecranele de la scena principală, și credem că în fiecare an autoritățile au pus în aplicare un plan de măsuri foarte, foarte bine pus la punct încă din timp, ca să evităm tragediile. Să nu încerce să vină cu substanțe interzise în festival, pentru că vor fi prinși”, a transmis, cu vehemență, Ioana Chereji.

O comunitate unită se implică social

Organizatorii Neversea continuă și anul acesta acțiunile și campaniile de implicare socială, dintre care unele au ajuns să fie sinonime cu brandul festivalului.

„Neversea continuă și anul acesta o campanie cu tradiție pe care o facem împreună cu UNTOLD, respectiv Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge. Aceasta va începe săptămâna viitoare la București și la Craiova și va ajunge la Constanța pe 15 și 16 iunie. În cele  nouă ediții de până acum, au fost peste 80.000 de donatori și peste 18.000 de vieți salvate. Ne propunem ca prin donarea de sânge să îi și premiem pe cei care aleg să facă acest lucru, să primească bilet în prima zi de festival la Neversea, așa că îi invităm în număr cât mai mare pe 15 și 16 iunie, la Constanța. Apoi, vom avea o acțiune de curățenie a plajei pe care vom face festivalul, în luna iunie, înainte să începem pregătirile pentru festival”, a anunțat Ana Maria Hâncu, CSR și PR Manager al Neversea.

Neversea, the Queen of Festivals, promite cea mai fierbinte și efervescentă ediție de până acum grație celor peste 150 de artiști, experiențelor pregătite în festival și momentelor unice create de cel mai mare festival de pe o plajă din Europa. Un mesaj pe care vor să-l transmită organizatorii este acela de a deveni, fiecare dintre participanți, cea mai autentică versiune a sa. Acest lucru înseamnă că, la Neversea, în cele patru zile, tinerii vor putea fi ei înșiși, fără bariere și fără prejudecăți, uniți de limbajele universale ale muzicii și dansului.

„Brandul Neversea a fost construit de la început într-o zonă feminină, a avut tot timpul elementele de brand într-o zonă feminină și a fost o traiectorie foarte naturală pe care am luat-o în acea direcție și am zis că trebuie să o îmbrățișăm și am zis să îi dăm Cleopatrei ce al Cleopatrei, dacă Cezarul și-a primit partea lui. Motiv pentru care energia feminină va fi din ce în ce mai pregnantă. În  cele patru zile și patru nopți de festival pe care oamenii le vor petrece la malul mării vor avea experiențe de neuitat”, promite Paula Furir, Head of Marketing la festivalul Neversea.

Energia feminină renaște din ritmul muzicii și briza mării

Odată cu ediția cu numărul cinci, Neversea își asumă misiunea de a crește procentul de femei artiste din festival. De asemenea, anul acesta, în fiecare zi, la fiecare scenă, line-up-ul fiecăre scena va include cel puțin câte o artistă.

Neversea rămâne cel mai mare festival de pe o plajă din Europa și locul perfect pentru o experiență memorabilă, începând de la headliner-ul principal, marea, la răsăritul pe plajă alături de prieteni, de persoana iubită și până la momentele unice oferite de artiștii festivalului.

„Poziționarea asta nu este una distructivă, nu este una neapărat nouă, este una naturală către care ne ducem. Nu este un rebranding, este o evoluție. Mesajul pe care vrem noi să îl transmitem este: Discover your Neversea self! Neversea este cumva locul unde poți să vii și să fii autentic. Găsești muzică pentru toată lumea, indiferent cine ești, te vei distra la Neversea. Întorcându-ne la ideea principală de Neversea Queen of Festivals aș vrea să spun și eu ce aduce ea nou, respectiv vrem să aducem mai multă energie feminină, în timp să echilibrăm cumva balanța femei – bărbați în festival, iar pentru 2024, ce ne asumăm este să aducem o energie feminină pe fiecare scenă, în fiecare zi și continuăm asta și cu parteneri de-ai noștri și în experiențele din festival veți găsi această energie feminină”, a ținut să completeze și Silvia Gheorghiță, Co-General Manager – Neversea Festival.

Neversea este unul dintre festivalurile de maximă amploare care au plasat România în topul cel mai faimoase destinații pentru evenimente la nivel global. Potrivit organizatorilor, Neversea este festivalul care a avut cea mai rapidă ascensiune în Top 100 Festivals, unde ocupă locul 41 și marchează un nou record în cele cinci ediții ale sale.

Cele patru apusuri și patru răsărituri de la Neversea sunt așteptate de fanii festivalului în fiecare vară, momente în care își promit că vor dansa și vor cânta alături de artiștii favoriți. În cele 5 ediții de festival, peste 1,2 milioane de iubitori Neversea s-au bucurat de experiența memorabilă de la malul mării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*