Primăria Mihail Kogălniceanu informează că peste 7.770 de extrase de Carte Funciară pot fi ridicate de la sediul instituției până pe 20 octombrie

Primăria Mihail Kogălniceanu. FOTO Primăria Mihail Kogălniceanu

Primăria Mihail Kogălniceanu informează că peste 7.770 de extrase de Carte Funciară pot fi ridicate de la sediul instituției în perioada 20 iunie – 20 octombrie 2024.

„În perioada 20.06.2024-20.10.2024, 7714 Extrase de Carte Funciară așteaptă să fie ridicate de la sediul Primăriei, de către cetățenii care dețin imobile pe raza comunei Mihail Kogălniceanu din județul Constanța. Mentionăm faptul că această lucrare a fost efectuată gratuit prin Programul Național de Cadastru și Carte Funciară, iar după ridicarea și verificarea de către deținători este necesară actualizarea rolurilor agricole și fiscale de fiecare beneficiar” – Primăria Mihail Kogălniceanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*