FOTO VIDEO Incendiu puternic la un imobil în cartierul Coiciu, pe strada Andrei Mureșanu și la o conductă de gaze de pe strada Soveja

O conductă de gaze de la un imobil de pe strada Andrei Mureșean a luat foc. FOTO ISU Dobrogea

Un puternic incendiu a izbucnit marți în municipiul Constanța, la un imobil de pe strada Andrei Mureșanu. La fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stingere și un SMURD din cadrul ISU Dobrogea. La scurt timp, o conductă de gaze la un alt imobil a luat foc.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină la un incendiu care s-a produs în cursul zilei de marți, 3 aprilie a.c., pe strada Andrei Mureșan din municipiul Constanța. ISU Dobrogea a intervenit cu două autospeciale de stingere și un SMURD la o casă care a fost cuprinsă de flăcări. Aici, incendiul a fost lichidat în jurul orei 16.00

La scurt timp, un alt incendiu a fost anunțat la blocul FT 6, din zona Galeriilor Soveja. Pompierii deplasați la fața locului au stabilit că incendiul se manifesta la conducta principală de gaze a blocului. Imediat, s-a luat măsura evacuării locatarilor dar și a celor care locuiesc în zonă.

Pompierii au reușit să stingă flăcările, iar în scurt timp, la fața locului au apărut și un reprezentant al distribuitorului de gaze care a oprit alimentarea.

Pompierii și polițiștii anchetează incendiul pentru a stabili care au fost cauzele producerii incendiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*