FOTO VIDEO Incendiu puternic la un imobil în cartierul Coiciu, pe strada Andrei Mureșanu și la o conductă de gaze de pe strada Soveja

O conductă de gaze de la un imobil de pe strada Andrei Mureșean a luat foc. FOTO ISU Dobrogea

Un puternic incendiu a izbucnit marți în municipiul Constanța, la un imobil de pe strada Andrei Mureșanu. La fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stingere și un SMURD din cadrul ISU Dobrogea. La scurt timp, o conductă de gaze la un alt imobil a luat foc.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină la un incendiu care s-a produs în cursul zilei de marți, 3 aprilie a.c., pe strada Andrei Mureșan din municipiul Constanța. ISU Dobrogea a intervenit cu două autospeciale de stingere și un SMURD la o casă care a fost cuprinsă de flăcări. Aici, incendiul a fost lichidat în jurul orei 16.00

La scurt timp, un alt incendiu a fost anunțat la blocul FT 6, din zona Galeriilor Soveja. Pompierii deplasați la fața locului au stabilit că incendiul se manifesta la conducta principală de gaze a blocului. Imediat, s-a luat măsura evacuării locatarilor dar și a celor care locuiesc în zonă.

Pompierii au reușit să stingă flăcările, iar în scurt timp, la fața locului au apărut și un reprezentant al distribuitorului de gaze care a oprit alimentarea.

Pompierii și polițiștii anchetează incendiul pentru a stabili care au fost cauzele producerii incendiului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*