FOTO Accident în lanț în Constanța, fiind implicată și o ambulanță ce transporta doi copii

O ambulanță, un taxi și un autoturism au fost implicate în accident. FOTO CTnews.ro

Un accident în lanț, în care a fost implicată și o autospecială a Serviciului de Ambulanță Tulcea, un taxi și un autoturism a avut loc pe strada I.G. Duca din municipiul Constanța.

Ambulanța SAJ Tulcea care efectua un transfer – doi copii, de la Spitalul Județean Constanța la cel din Tulcea, circula dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Ferdinand, pe strada I.G. Duca din municipiul Constanța atunci când s-a produs accidentul.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 32 de ani a condus un autoturism pe strada Griviței din Constanța, dinspre strada Atelierelor spre I.G. Duca. La intersecția cu strada I.G. Duca nu a respectat indicatorul Oprire și a intrat în coliziune cu un autoturism tip taxi condus de un bărbat de 50 de ani. În urma coliziunii, autoturismul tip taxi a ricoșat în ambulanța în care se aflau cei doi copii.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului de pe taximetru și a unei pasagere din taxi, în vârstă de 28 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*