VIDEO Accident rutier în Ciocârlia de Sus. Un tir a lovit o mașină și apoi s-a oprit în gard

Accident la Ciocârlia de Sus
Accident la Ciocârlia de Sus

Un accident care ar fi putut avea urmări grave a avut loc joi dimineață în localitatea Constănțeană Ciocârlia de Sus.

Oamenii legii spun că în jurul orei 7.30, un șofer de 50 ani, care se afla la volanul unei autoutilitare cu semiremorcă a pătruns pe contrasens. Șoferul mergea pe Drumul Județean 381 de la Medgidia către Lanurile. La intersecția cu DN3 el nu a oprit la stop și s-a ciocnit cu un autoturism condus de un bărbat de 31 ani care mergea către Murfatlar.

În urma impactului, tir-ul a ajuns într-un gard, iar mașina a rămas în mijlocul drumului. Ca prin minune, accidentul nu a avut persoane vătămate grav. Un singur bărbat de 48 ani care era pasager în mașina mică a suferit răni ușoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*