FOTO VIDEO Accident grav urmat de un incendiu în Constanța, pe strada Mihai Viteazu, între două autoturisme și o motocicletă

În urma impactului a izbucnit un incendiu. FOTO IPJ Constanța

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă după amiază în municipiul Constanța, la intersecția străzilor Mihai Viteazu și Constantin Brătescu. O motocicletă și două autoturisme s-au accidentat, iar ulterior a pornit și un incendiu.

La accident  a intervenit o autospecială de stingere a ISU Dobrogea de la Detașamentul Fripis, un echipaj SMURD B, un SMURD C si două autospeciale ale Serviciului de Ambulanță.

La fața locului au găsit trei victime, dintre care una inconștientă, motociclistul, iar o a patra cu atac de panică.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat a condus un triciclu pe strada Constantin Brătescu, dinspre Bulevardul Tomis și ajungând la intersecție cu strada Mihai Viteazu nu a respectat semnificația indicatorului Oprire. A pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un taxi, marca Dacia, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre Bulevardul Ferdinand, dar și cu un al doilea autoturism, un Volkswagen, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre Bulevardul Mamaia.

În cursul nopții, victima inconștientă, o femeie de 35 de ani, magistrat în cadrul Curții de Apel Constanța a decedat.

Conducătorul triciclului este agent de poliție.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*