FOTO VIDEO Accident grav urmat de un incendiu în Constanța, pe strada Mihai Viteazu, între două autoturisme și o motocicletă

În urma impactului a izbucnit un incendiu. FOTO IPJ Constanța

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă după amiază în municipiul Constanța, la intersecția străzilor Mihai Viteazu și Constantin Brătescu. O motocicletă și două autoturisme s-au accidentat, iar ulterior a pornit și un incendiu.

La accident  a intervenit o autospecială de stingere a ISU Dobrogea de la Detașamentul Fripis, un echipaj SMURD B, un SMURD C si două autospeciale ale Serviciului de Ambulanță.

La fața locului au găsit trei victime, dintre care una inconștientă, motociclistul, iar o a patra cu atac de panică.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat a condus un triciclu pe strada Constantin Brătescu, dinspre Bulevardul Tomis și ajungând la intersecție cu strada Mihai Viteazu nu a respectat semnificația indicatorului Oprire. A pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un taxi, marca Dacia, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre Bulevardul Ferdinand, dar și cu un al doilea autoturism, un Volkswagen, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre Bulevardul Mamaia.

În cursul nopții, victima inconștientă, o femeie de 35 de ani, magistrat în cadrul Curții de Apel Constanța a decedat.

Conducătorul triciclului este agent de poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*