FOTO VIDEO Incendiu puternic la o locuință din comuna Cumpăna

Incendiu puternic la o locuință din comuna Cumpăna. FOTO: ISU Constanța

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină în cursul serii de marți, 28 februarie, pentru a stinge un incendiu izbucnit în Cumpăna, la o casă de pe strada Ion Vodă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri cu patru autospeciale cu apă și spumă, un FRAP, două autoscări și o autocisternă, plus un echipaj SMURD.

„Incendiul a fost localizat la ora 20.05. Ard aproximativ 80 – 100 de metri pătrați din mansardă. Patru persoane s-au autoevacuat, dar una dintre ele, proprietarul, un bărbat în vârstă de  54 de ani, a fost asistat de către echipajul SMURD după ce a suferit un atac de panică”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

Intervenția acestora este încă în dinamică, la final urmând să se stabilească și care au fost cauzele producerii incendiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*