Un nou maraton al vaccinării la Constanța

Vaccinare

Un nou maraton al vaccinării are loc la Constanța la sfârșitul acestei săptămâni și la începutul săptămânii viitoare, iar orice persoană, constănțean sau turist, poate veni să se imunizeze atât cu vaccinul Pfizer-BioNTech, cât și cu vaccinul Johnson& Johnson.

Acțiunea este posibilă cu  sprijinul a două centre comerciale importante din oraș, unde au fost amenajate spații dedicate vaccinării:

VIVO Constanța (Bulevardul Aurel Vlaicu 220)  – în perioada 28 -30 mai

City Park Mall (Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C)  – 28 mai – 01 iunie

Programul centrelor de vaccinare este: 10:00-20:00.

Personalul medical (un medic, doi asistenți medicali și un registrator) provine de la centrul de vaccinare din incinta Pavilionului Expozițional.

Persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate / pașaport).

Evenimentul este organizat de Primăria Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, împreună cu Direcția de Sănătate Publică Constanța, cu sprijinul City Park Mall.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*