Stagiunea Estivală 2023, „O vară sub semnul armoniei”, continuă în această săptămână cu trei spectacole încântătoare de muzică clasică

Continuă serile magice în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. FOTO TNOB

Sub deviza „O vară sub semnul armoniei”, stagiunea estivală din acest an a devenit un adevărat regal al muzicii clasice în Constanța. În această săptămână, scena special amenajată în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” va fi încântată de trei spectacole magice de muzică clasică.

Vineri, 21 iulie, pasionații de muzică italiană vor fi purtați într-o călătorie sonoră de neuitat prin spectacolul „Sub Soarele Italiei”. Artiștii lirici constănțeni vor îmbina cu măiestrie genurile muzicale – operă, canțonetă, muzică ușoară veche și pop – interpretând cu emoție și grație piese celebre precum „Con te partiro”, „Strani amori”, „Funiculli, funiculla”, „Vivo per lei” sau „Santa Lucia”.

Sâmbătă, 22 iulie, nostalgia anilor de aur ai muzicii americane va cuceri inimile publicului în spectacolul „Beyond the Sea”. Șlagărele inconfundabile din anii ’60, ’70, ’80 și ’90 precum „Only you”, „Let’s twist again”, „Just a gigolo” sau „Hit the road, Jack” vor răsuna sub cerul senin, aducând bucurie și amintiri prețioase.

Duminică, 23 iulie, pasionații de muzică clasică vor fi invitați la o seară de neuitat intitulată „Farmecul Muzicii”. Arii, duete și coruri celebre din opere și operete, precum „Aida”, „Traviata”, „Boema”, „Bal mascat” sau „Tosca”, vor purta publicul într-o călătorie fascinantă în universul muzicii clasice.

Toate aceste spectacole vor avea loc pe scena din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” și vor începe la ora 20.00.

Primăria Municipiului Constanța oferă oportunitatea de a trăi aceste experiențe culturale remarcabile într-un cadru inedit, sub cerul înstelat al verii. Intrarea este liberă, iar spectatorii sunt așteptați să se bucure de armonia și frumusețea muzicii clasice, interpretate de artiști talentați și dedicați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*