FOTO VIDEO Incendiu devastator la Lumina. O fabrică de vopseluri a fost cuprinsă de flăcări

Incendiu la o fabrică de vopseluri din Lumina
Incendiu la o fabrică de vopseluri din Lumina

Alarmă generală la ISU Dobrogea. O fabrică de vopseluri din localitatea constănțeană Lumina a fost cuprinsă de un incendiu de proporții.

Alarma s-a dat după ora 9.00, iar Inspectoratul pentru situații de urgență a trimis patru autospeciale cu apă și spumă, precum și trei ambulanțe de la SAJ Constanța. Pompierii nu au putut să facă față, așa că la locul incediului au mai fost trimise alte două autospeciale de stingere, precum și una care se ocupă cu cercetarea accidentelor chimice.

Flăcările sunt greu de stăpânit pentru că vântul puternic care bate în câmp deschis le ajută. Coloana de fum negru este vizibilă din stațiunea Mamaia.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat la ora 16.20. O mașină de pompieri a rămas la locul incidentului pentru a preveni reizbucnirea flăcărilor.


Revenim cu amănunte. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*