VIDEO Incendiu de vegetație uscată la Capu Midia. Focul a izbucnit în urma tragerilor antiaeriene

Incendiu la Poligonul Capu Midia. FOTO CTnews

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, la Capu Midia, focul fiind cauzat de tragerile antiaeriene programate acolo.

În urma tragerilor antiaeriene programate vineri, 3 septembrie, în Poligonul de Trageri al Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia, s-a declanșat, în jurul orei 12.00, un incendiu de vegetație uscată, au anunțat reprezentanții Centrului.

Evenimentul nu a pus în pericol viața și integritatea militarilor participanți la trageri și nu au fost raportate distrugeri de bunuri materiale.

La fața locului au intervenit, conform procedurilor, într-o primă urgență forțele de stingere a incendiilor ale unității militare și a fost solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care a trimis la fața locului mai multe autospeciale de stingere a incendiilor.

La această oră, echipajele ISU și pompierii unității militare acționează pentru stingerea incendiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*