Șase persoane de la Căminul de Bătrâni din Eforie Sud au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu soluție pentru acarieni

Intervenție a pompierilor la căminul de bătrâni din Eforie Sud. FOTO ISU Constanța

Șase persoane de la Căminul de Bătrâni din Eforie Sud au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu soluție pentru acarieni, iar pompierii au aerisit toate spațiile, iar în urma măsurătorilor au stabilit că nu există substanțe periculoase.

Potrivit ISU Constanța, pompierii au intervenit la Căminul de Bătrâni din Eforie Sud cu două autospeciale ASAS, trei autospeciale de transport victime multiple, două echipaje SMURD și șapte ambulanțe SAJ, dar și cu echipajul CBRN după ce mai multe persoane s-au intoxicat cu soluție pentru acarieni.

“Echipajul CBRN a efectuat noi măsuratori în urma cărora nu au fost depistate substanțe periculoase. Se face aerisirea tuturor spațiilor. Beneficiarii se reîntorc in camere, cu sprijinul echipajelor de intervenție si al personalului centrului de îngrijire” – ISU Constanța.

În final, șase bătrâni au ajuns la spital, iar 38 de persoane s-au reîntors în camere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*