Plimbare „afumată“ în stațiunea Mamaia, deranjată de o patrulă de jandarmi

Doi indivizi au fost prinși de jandarmi cu substanțe suspecte asupra lor. FOTO GJM Tomis

Jandarmii Grupării Mobile „Tomis“ au surprins în staţiunea Mamaia, două persoane care aveau asupra lor patru pliculeţe autosigilante transparente, din care două cu pulbere albă şi două cu fragmente vegetale de culoare verde, un aparat de mărunţit care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător.

În cursul zilei de miercuri, 21 martie, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona de nord a staţiunii Mamaia, au observat două persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). La vederea militarilor, tinerii, de 28 respectiv 20 de ani, au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele, au mărit ritmul de mers şi s-au urcat într-un autoturism. Au fost somaţi, au coborât din autoturism şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al autovehicului.

În maşină, jandarmii au mai găsit patru pliculeţe autosigilante transparente, din care două cu pulbere albă şi două cu fragmente vegetale de culoare verde şi un aparat de mărunţit care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător.

Grinderul, pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*