Pompierii constănțeni au avut peste 170 de intervenții în primele zile ale anului

Mașină de pompieri

Peste 200 pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța cu mijloacele tehnice aferente, au intervenit, zilnic, pe durata minivacanței ocazionate de intrarea în Noul An. Astfel, în perioada 31 decembrie – 02 ianuarie, pompierii militari au executat 179 misiuni.

Acordarea primului ajutor:

Echipajele SMURD au intervenit în 138 situații pentru acordarea primului ajutor și transportarea la unitățile sanitare a persoanelor cu afecțiuni medicale.

Accidente rutiere:

Pompierii militari au fost solicitați să intervină în cazul a șase accidente rutiere ce au avut loc pe raza județului Constanța, soldate cu patru victime, două dintre ele fiind transportate la spital.

Incendii:

Salvatorii constănțeni au intervenit pentru localizarea și lichidarea a 19 incendii. Dintre acestea, 11 s-au produs în ultima zi a anului 2022 și în prima zi a Noului An. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Alte misiuni:

Pompierii militari au fost solicitați să intervină și în alte 16 situații, precum asigurare măsuri PSI la aterizare/decolare elicopter SMURD, deblocări de ușă, transport persoane supraponderale etc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*